Jump to content

Joey

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Joey

 • Rank
  Murloc
 1. Helyzetjelentés: Továbbra is pörög a progress a guildben. Ulduar 10 és 25 fős insták mennek. A 25 fős raiden 10/14 boss az állás. Várjuk még mindig a magyarokat hozzánk! Ha szívesen csatlakoznál, keresd Raze-t, Andzrel-t, Mixen-t, Canabiself-t vagy Foxx-ot ingame, ha nincs fent egyikőjük se, írjatok nyugodtan bárkire a guildből!
 2. Az eltelt időben folyamatosan raideltünk, pörögnek a 10 es insták (naxx, os, eye) heti 3-4 legalább, illetve 25 ös kontentet is heti két nap pucoljuk, de van hogy már becsúszik egy 3 nap is. Os 2drakkel illetve egész naxx25 15/15 ös arányban megy. Viszont továbbra is várjuk a lelkes playereket. Ha új karaktert indítanál jelenleg Warlock illetve Hunter kellene a guildnek a legjobban, de bármilyen classnak örülünk, ha aktív az ember! ui: Reen megtalált minket!
 3. Továbbra is várjuk a magyarokat, jelenleg minden 10 es pucolunk. Heti szinten 2-3 Naxx10 fut, és a múlthéten megejtettük az első Naxx25-ünket. 8/15 ös boss aránnyal.
 4. Sziasztok! A Pantheon nevű magyar guild várja a magyar játékosait a Frosthold szerveren, horda oldalra! Nemrég nyílt a szerver, de szeretnék egy ütőképes társaságot verbuválni naxxra és a további később esedékes raidekre. Progressre elférnének casterek, és healerek. Paladinból és warriorból viszont, nagyon sok van. Ha szívesen csatlakoznál, keresd Raze-t, Colossus-t vagy Foxx-ot ingame, vagy bárkit aki fent van a guildből!
×
×
 • Create New...